BOG: LOKALE FØDEVARER EFTER CORONA

Hvad har coronakrisen betydet for de lokale fødevarer? Trods de mange negative konsekvenser af krisen, er der samtidig sket et boom i salget af - og interessen for - lokale fødevarer. I vores nye bog dykker vi ned i, hvilke tendenser og muligheder, der er skabt de seneste måneder.

Buy products


 

Aldrig har det været mere aktuelt at vide, hvor vores fødevarer kommer fra, og hvordan de er fremstillet. Under coronakrisen er interessen for det nære, det lokale og naturen steget kraftigt, og der er mange vigtige årsager til at arbejde videre på de positive tendenser, især indenfor selvforsyning og klima. 

I bogen "Lokale fødevarer efter corona - fra nice to have til need to have", kigger vi i NCLF på, hvordan krisen f.eks. kan skabe nye betingelser for oplevelsesøkonomi og kundeloyalitet.

Vi spørger også forskellige nøglepersoner i fødevarebranchen om, hvordan de har oplevet krisen og hvad de mener, vi kan lære af den. Du kan bl.a læse interviews med grøntsagsavler Søren Wiuff, Nicolai Jæpelt fra Coop Crowdfunding, Lotte Eiskjær Andersen fra TorvehallerneKBH og Søren Ejlersen fra Aarstiderne. 

Bogen er skrevet af Carolina Kromann Wåhlin, Jesper Zeihlund og Helene Meden Hansen. Den er på i alt 88 sider og er udkommet 9. oktober 2020. 

 

Prisen på bogen er 175 DKK inklusiv porto og moms. 

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google